Mandzsira Consulting

Kell egy jó döntés!
Egészség

 

Egészségünket naponta számos „támadás” éri az évek során. Ezek egy része a külvilág irányából érkezik, másik részüket pedig sajnos saját magunk generáljuk. A „támadások” során az energiaszintünk és a lelkünk sérül a legjobban, aminek természetesen a testi problémák lesznek a következményei.

Reiki kezelés

(időigény: Kb. 40-60 perc/alkalom)

 

Mikao Usui által, az 1920-as évek elején kidolgozott reiki japán eredetű kézrátételes gyógymód, amely az alábbi célokat szolgálja:

  • megelőzés – a rendszeres kezeléssel egyszerűen fenntartható a testi-lelki egészség állapota,
  • gyógyulási folyamat felgyorsítása,
  • támogatja a test méregtelenítő folyamatait,
  • fájdalom csillapítás - bármilyen eredetű fájdalom hatékonyan csillapítható, legyen szó akut vagy krónikus esetről,
  • stressz oldás - a reiki kezelés hatékonyan oldja a feszültséget, megszünteti a zavaros gondolatokat, relaxáló hatású
  • mentális eredetű problémák kezelése.

 

Stressz-olvasztás, fóbia megszüntetése

(időigény: Kb. 15-20 perc/alkalom)

 

A stressz korunk egyik legsúlyosabb problémája a nyugati civilizációban, ahol egyre többen próbálnak a napi gyógyszerek szedése helyett a keleti kultúrákból származó módszerekkel felülkerekedni a problémán.

A kezelés hatására a stressz jelentősen csökken, illetve megszüntethetők olyan fóbiák (pl. rovarok, zárt terek, magasság), amelyek nagymértékben befolyásolják a mindennapi életünket. A kezelés európai ember számára sokszor hihetetlen eredménnyel jár!

 

Energianövelés, aura és csakra-tisztítás

(időigény: Kb. 40-50 perc/alkalom)

 

A test a szellem és a lélek harmonikus működésének egyik mérőfoka lehet az energiaszintünk. Az aura az emberi testet körbeölelő, azt átszövő energia – és információrendszer, amely táplálja, regenerálja és védi a testet. A test nem csak anyagból, szövetből, szervekből áll, hanem egy állandó mozgásban lévő energiamező is, amely a lelkünkkel és a szellemünkkel karöltve irányítja az életünket. Az energia a csakrákban összpontosul, onnan árad ki a test egészébe és a környezetbe. Ha bármilyen okból a test valamelyik energiaszektora alulműködik, vagy túlműködik, az egyensúly felborul, amely szervi megbetegedésben nyilvánul meg. Az energiaszint növelésére számos módszer létezik (étkezés, meditáció, életritmus, stressz-mentes életvitel, stb.), azonban hosszú távon csak azok a módszerek vezetnek eredményre, amelyek kompletten kezelik a csakra-aura-energia egységet. A csakra/aura- tisztítás által helyreáll a test optimális energiaszintje és összhangba kerül a belső én és a külső környezet.


Szeretnél egy ilyen weblapot teljesen ingyen?
Ez a weboldal a Nanoweb honlapszerkesztővel készült.
© Minden jog fenntartva.